Nieuws

Tag: nieuwe manier

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

Systeem Keuken, de oplossing voor de horeca uitdagingen van deze tijd

We lezen het allemaal met grote regelmaat in de media en zien de schrijnende verhalen van horecaondernemers. Problemen als personeelstekort, oplopende operationele en inkoopkosten zijn voor veel bedrijven helaas dingen waar ze dagelijks tegenaan lopen.  Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren. Het tekort aan ‘vakbekwame’ arbeidskrachten, de stijgende kosten van energie en de oplopende prijs van grondstoffen. Maar ook de veeleisende gast die steeds betere kwaliteit verwacht die hij bovendien sneller geserveerd wil krijgen. Horecaondernemers hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Wij stelde ons de vraag of het niet slimmer, sneller en efficiënter zou kunnen in de professionele keuken? Er is een nieuwe, heldere en verfrissende manier om de professionele keuken compacter, effectiever en efficiënter te maken. Terwijl de snelheid, kwaliteit...

Lees artikel